Da biste sakrili kontakt iz automatskog dovršavanja, idite na Postavke | Grupe i kontakti, odaberite karticu Kontakti, dodirnite izbornik s 3 točke pored kontakta, a zatim odaberite Sakrij u automatskom dovršavanju.
Ovo će spriječiti da se kontakt pojavljuje na traci za automatsko dovršavanje pri sastavljanju e-pošte, bez brisanja kontakta.