Η σήμανση ενός email ως Ολοκληρωμένο δεν το μετακινεί, οπότε τίποτα δεν χρειάζεται να ανακτηθεί. Το μήνυμα βρίσκεται ακόμα στα εισερχόμενά σας, σημειωμένο ως αναγνωσμένο και επισημασμένο ως χειρισμένο. Η εκκαθάριση αυτής της κατάστασης γίνεται με ένα πάτημα, με οποιονδήποτε τρόπο:
- Ανοίξτε το email και επισημάνετέ το Αναίρεση.
- Βρείτε το στην στήλη Ολοκληρωμένα του Later Board και επισημάνετέ το Αναίρεση από εκεί.
Η ετικέτα Ολοκληρωμένο αφαιρείται και το email φεύγει από τη στήλη Ολοκληρωμένα του Later Board, ακριβώς όπως ήταν πριν.