Μπορείτε να επιλέξετε τι θα δείτε μετά τη διαγραφή ενός μηνύματος:
- Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις | Γενικές Ρυθμίσεις | Προχωρημένες Λειτουργίες.
- Επιλέξτε Εμφάνιση μετά τη Διαγραφή Μηνύματος:
- Λίστα Αλληλογραφίας — επιστροφή στη λίστα μηνυμάτων.
- Επόμενο Μήνυμα — εμφάνιση του επόμενου μηνύματος.
- Προηγούμενο Μήνυμα — εμφάνιση του προηγούμενου μηνύματος.