Από προεπιλογή, το φίλτρο Unread μπορεί ακόμα να εμφανίζει μηνύματα που έχετε διαβάσει από τότε. Για να διασφαλίσετε ότι εμφανίζονται μόνο πραγματικά μη αναγνωσμένα μηνύματα:
Πλοηγηθείτε στις Ρυθμίσεις | Παγκόσμιες Ρυθμίσεις | Προχωρημένες Λειτουργίες και ενεργοποιήστε το Απόκρυψη Διαβασμένων Μηνυμάτων από το Φίλτρο Ανεγνωστών.