Megszüntetheti egy e-mail törlését az alábbi módok egyikével:
- A Mail View nézetből a Törlés/Kuka alsó sáv akciója gombra koppintva
- A Mail List nézetből húzza balra az e-mail előnézetén | Törlés
Ahhoz, hogy minden e-mailnél megjelenjen a törlés megerősítő felugró ablak, kérjük, lépjen a Beállítások | Globális Beállítások | Speciális Funkciók | Megerősítés Törlés előtt
A több e-mail egyszerre történő törléséhez tekintse meg a többszörös szerkesztés funkciót!
Ha töröl egy e-mailt, az a Lomtárba kerül, és a Lomtárból való törlés véglegessé válik. A legtöbb szolgáltató automatikusan kiüríti a Lomtárat meghatározott időközönként, és néha csak 30 napig tárolja az e-mailekat.
Asztali Gépen
A következő módok egyikével törölhet egy e-mailt:
- A Mail View nézetből kattintson a Törlés/Kuka ikonra.
- A Mail List nézetből jobb gomddal kattintson az e-mail előnézetére | Törlés