Tovább a tartalomhoz

Töröld meg a BlueMailX fiókodat

Lehetőséged van bármikor törölni a bluemailx.com fiókodat. A törlés után a fiókod és a kapcsolódó összes adat véglegesen eltávolításra kerül a rendszereinkből. Ez a művelet nem vonható vissza.

A fiók végleges törléséhez:

  1. Jelentkezz be a BlueMail Fiókportálra a https://account.bluemail.me címen.
  2. Menj a Beállítások → Fiók végleges törlése menüpontba.
  3. A bluemailx.com fiókod és adataid 30 napon belül véglegesen törlésre kerülnek.

Ha segítségre van szükséged a törléshez vagy az adatok exportálásához, lépj kapcsolatba a támogatási csapatunkkal a support@bluemail.me címen