Hogyan törölhet vagy hagyhatja el egy csoportot:
- Lépjen a Beállítások > Csoportok és kapcsolatok menüpontba
- Érintse meg a csoportot a megnyitásához
- Érintse meg a 3 pont menü
- Válassza ki a Csoport elhagyása lehetőséget
Hogyan törölhet vagy hagyhatja el egy csoportot: