A kapcsolat elrejtéséhez az automatikus kiegészítésből nyissa meg a Beállítások | Csoportok és névjegyek menüt, válassza a Névjegyek fület, koppintson a kapcsolat melletti 3-pontos menüre, majd válassza a Elrejtés az automatikus kiegészítésben lehetőséget.
Ez megakadályozza, hogy a kapcsolat megjelenjen az automatikus kiegészítés sávjában e-mailek írásakor, anélkül, hogy törölné azt.