Можете да изтриете имейл по един от следните начини:
- От изгледа за пощата (Mail View), като докоснете бутона Delete/Trash Bottom Bar Action
- От списъка с поща (Mail List), плавнете наляво върху прегледа на имейла | Delete
За да активирате изскачащ прозорец за потвърждение на изтриването за всеки имейл, моля, отидете на Settings | Global Settings | Advanced Features | Confirm Before Deleting
За да изтриете няколко имейла наведнъж, разгледайте нашата функция за много редактиране!
Когато изтриете имейл, той отива в папката Trash, а изтриването от вътрешността на папката Trash ще го изтрие окончателно. Повечето доставчици автоматично изпразват папката Trash на определени интервали и понякога запазват имейлите само за 30 дни.
На десктоп
Можете да изтриете имейл по един от следните начини:
- От изгледа за поща (Mail View), кликнете върху иконата Delete/Trash.
- От списъка с поща (Mail List), като щракнете с десния бутон върху прегледа на имейла | Delete