За да скриете контакт от автоматичното довършване, отидете в Настройки | Групи и Контакти, изберете раздела Контакти, докоснете менюто с 3 точки до контакта и след това изберете Скрий в автоматично довършване.
Това ще предотврати показването на контакта в лентата за автоматично довършване при писане на имейли, без да го изтривате.