Можете да изтриете своя акаунт в bluemailx.com по всяко време. След изтриване вашият акаунт и всички свързани данни ще бъдат окончателно премахнати от нашите системи. Тази операция не може да бъде отменена.
За окончателно изтриване на акаунта:
- Влезте в BlueMail акаунт портала на https://account.bluemail.me .
- Отидете на Настройки → Изтриване на акаунта окончателно.
- Вашият акаунт и данни в bluemailx.com ще бъдат окончателно изтрити в рамките на 30 дни.
Ако се нуждаете от помощ с изтриването или експортирането на данни, свържете се с нашия екип за поддръжка на support@bluemail.me