Можете да изберете какво да виждате след изтриване на имейл:
- Отидете в Настройки | Глобални настройки | Разширени функции.
- Изберете Показване след изтриване на съобщение:
- Списък с поща — връщане към списъка с поща.
- Следваща поща — показване на следващия имейл.
- Предишна поща — показване на предишния имейл.