Możesz usunąć swoje konto bluemailx.com w dowolnym momencie. Po usunięciu Twoje konto i wszystkie powiązane dane zostaną trwale usunięte z naszych systemów. To działanie nieodwracalnie.
Aby trwale usunąć swoje konto:
- Zaloguj się do BlueMail Portalu Konta pod adresem https://account.bluemail.me .
- Przejdź do Ustawienia → Usuń konto trwale.
- Twoje konto bluemailx.com i dane zostaną trwale usunięte w ciągu 30 dni.
Jeśli potrzebujesz pomocy w usunięciu lub eksportowaniu danych, skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia pod adresem support@bluemail.me