Oznaczenie e-maila jako Gotowe nie przenosi go, więc nic nie trzeba odzyskiwać. Wiadomość nadal znajduje się w Twojej skrzynce odbiorczej, oznaczona jako przeczytana i otagowana jako obsłużona. Usunięcie tego statusu zajmuje jedno stuknięcie, w dowolny sposób:
- Otwórz e-mail i oznacz go jako Niegotowe.
- Znajdź go w kolumnie Gotowe na Twojej Tablicy Później i oznacz tam jako Niegotowe.
Etykieta Gotowe zostanie usunięta, a e-mail opuści kolumnę Gotowe na Tablicy Później, dokładnie tak jak był wcześniej.