Przejdź do głównej zawartości

Jak anulować Twój plan BlueMail+

Jeśli subskrybowałeś przez stronę (Stripe)

  1. Zaloguj się do Billing Portal.
  2. Kliknij "Anuluj plan".
  3. Twój plan Premium pozostanie aktywny do następnej daty rozliczeniowej, po czym twoje konto przejdzie na wersję darmową.
  4. Należy pamiętać, że anulowanie subskrypcji nie uprawnia do zwrotu za niewykorzystaną część bieżącego okresu rozliczeniowego.

Jeśli subskrybowałeś przez App Store:

Proszę odnieść się do przewodnika Apple dotyczącego anulowania subskrypcji.

  • Uwaga: Zwroty za subskrypcje zakupione przez App Store są zarządzane przez Apple i podlegają ich polityce zwrotów.

Jeśli subskrybowałeś przez Google Play:

Proszę odnieść się do przewodnika Google Play dotyczącego anulowania subskrypcji.

  • Uwaga: Zwroty za subskrypcje zakupione przez Google Play są zarządzane przez Google i podlegają ich polityce zwrotów.

Zasady zwrotów dla miesięcznych i rocznych usług programowych poprzez Stripe:

  • W przypadku subskrypcji zarządzanych przez Stripe, zwykle nie są udzielane zwroty za niewykorzystaną część bieżącego okresu rozliczeniowego, nawet jeśli zrezygnujesz.

  • 7-dniowy bezpłatny okres próbny dla subskrypcji rocznych: Jeśli anulujesz w ciągu pierwszych 7 dni rocznej subskrypcji (okres próbny), masz prawo do pełnego zwrotu. Po 7-dniowym okresie próbnym zwroty nie będą udzielane.