Aby wyłączyć lub włączyć automatyczne oznaczanie wiadomości e-mail jako przeczytane po otwarciu, wykonaj następujące kroki:
- Przejdź do Ustawienia.
- Wybierz Konta.
- Wybierz swoje konkretne konto.
- Przełącz Oznacz jako przeczytane po otwarciu.
Aby wyłączyć lub włączyć automatyczne oznaczanie wiadomości e-mail jako przeczytane po otwarciu, wykonaj następujące kroki: