Aby ukryć kontakt przed autouzupełnianiem, przejdź do Ustawienia | Grupy i kontakty, wybierz kartę Kontakty, stuknij menu z trzema kropkami obok kontaktu, a następnie wybierz Ukryj w autouzupełnianiu.
Spowoduje to, że kontakt nie będzie pojawiał się na pasku autouzupełniania podczas tworzenia wiadomości e-mail, bez jego usuwania.