Puteți șterge un e-mail în unul din următoarele moduri:
- Din Vizualizarea mailului, atingând butonul Șterge/Gol de gunoi Bottom Bar Action
- Din Lista de mailuri, glisați spre stânga pe previzualizarea e-mailului | Șterge
Pentru a activa o ferestă de confirmare a ștergerii pentru fiecare e-mail, vă rugăm să accesați Setări | Setări globale | Funcții avansate | Confirmă înainte de a șterge
Pentru a șterge mai multe e-mailuri odată, consultați funcția noastră de editare multipla!
Când ștergeți un e-mail, acesta merge în folderul Coș de gunoi, iar ștergerea din interiorul folderului Coș de gunoi o va șterge definitiv. Majoritatea furnizorilor golesc și dosarul Coș de gunoi automat la intervale stabilite, iar uneori păstrează e-mailurile doar timp de 30 de zile.
pe Desktop
Puteți șterge un e-mail în unul din următoarele moduri:
- Din Vizualizarea mailului, faceți clic pe iconița Șterge/Gol de gunoi.
- Din Lista de mailuri, faceți clic dreapta pe previzualizarea e-mailului | Șterge