Sari la conținut

Eliminarea mesajelor duplicat din folderul tău „Items trimise”

BlueMail lasă gestionarea mesajelor trimise la furnizorul tău de email, ceea ce este exact ceea ce așteaptă furnizorii moderni. Gmail, Outlook, Yahoo și majoritatea IMAP gazdini salvează o copie în folderul tău Trimise chiar în momentul în care primesc mesajul, astfel încât marea majoritate a conturilor vede o singură copie curată și nimic altceva de configurat.

Dacă vezi două copii

Un duplicat înseamnă că două lucruri au salvat o copie a aceluiași mesaj. Deoarece copia este scrisă pe server, acolo este setarea, iar webmail-ul furnizorului tău este locul unde să o ajustezi.

Conectează-te la contul tău într-un browser și caută în setările poștei o opțiune care acoperă mesajele salvate sau cele trimise. Furnizorii o denumesc diferit, iar de obicei este formulată în sensul salvării unei copii a mesajelor de ieșire în folderul Trimise. Oprirea copiei suplimentare îți lasă exact una singură pe care furnizorul tău o salvează automat.

Dacă nu ești sigur care setare se aplică contului tău, paginile de Help ale furnizorului sunt cea mai rapidă cale, deoarece doar ei știu cum își clasifică mesajele trimise pe servere.

Curățarea a ceea ce este deja acolo

Duplicatele existente sunt mesaje normale, așa că le poți șterge în mod obișnuit. Alege-le în folderul tău Trimise și șterge, sau golește o serie de ele dintr-o dată cu selecție multiplă. Vezi How to do operations on multiple mails, in bulk? pentru cea mai rapidă modalitate de a face asta.