Sari la conținut

Șterge Contul tău BlueMailX

Puteți șterge contul dvs. bluemailx.com în orice moment. Odată șters, contul dvs. și toate datele asociate vor fi eliminate definitiv din sistemele noastre. Această acțiune nu poate fi anulată.

Pentru a șterge definitiv contul:

  1. Autentificați-vă în Portalul Contului BlueMail la https://account.bluemail.me .
  2. Accesați Setări → Ștergeți Contul Definitiv.
  3. Contul dvs. bluemailx.com și datele vor fi șterse definitiv în termen de 30 de zile.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru ștergere sau export de date, contactați echipa noastră de asistență la support@bluemail.me