Eliminarea unui cont
Dacă contul tău de email nu funcționează așa cum te aștepți, ar putea fi mai bine să eliminați și apoi să adăugați din nou contul. Acest proces ajută la restabilirea conexiunii cu serverul tău și șterge setările vechi care ar putea afecta contul.
- Navigați la Setări | Conturi.
- Faceți clic sau apăsați pe contul pe care doriți să îl eliminați.
- Alegeți Elimină contul.
- BlueMail avertizează că "Acest lucru va șterge contul și toate e‑mailurile sale." Confirmați cu Da.
Vă rugăm să rețineți: Pentru conturile POP3, eliminarea contului va șterge toate e‑mailurile și folderele personalizate care sunt locale pe dispozitivul dvs. Doar e‑mailurile disponibile în clientul web vor fi descărcate din nou după ce adăugați contul.
Adăugarea unui cont
- Mergeți la Selectorul de conturi (stânga sus în aplicație) și faceți clic sau apăsați pe (+) Adaugă cont.
- Introduceți adresa de email și faceți clic sau apăsați pe "Autentificare".
- Alternativ, alegeți furnizorul din lista completă de furnizori, apoi introduceți adresa de email și parola.
Configurare manuală
Dacă pașii de mai sus nu au funcționat pentru dvs., sau aveți o configurație specială pentru serverul de email, puteți adăuga contul atingând butonul Configurare manuală din partea de jos.