Poți alege ce vezi după ce ștergi un e-mail:
- Mergi la Settings | Global Settings | Advanced Features.
- Alege Show after Deleting a Message:
- Mail List — întoarce-te la lista de mesaje.
- Next Mail — afișează următorul e-mail.
- Previous Mail — afișează e-mailul anterior.