Marcarea unui e-mail ca Finalizat nu îl mută, deci nu este nevoie să recuperezi nimic. Mesajul rămâne în inbox-ul tău, marcat ca citit și etichetat ca gestionat. Eliminarea acelui statut se face cu o singură atingere, în ambele cazuri:
- Deschide e-mailul și marchează-l ca Neefectuat.
- Găsește-l în coloana Finalizat a bordului tău Later Board și marchează-l de acolo ca Neefectuat.
Eticheta Finalizat este eliminată și e-mailul părăsește coloana Finalizat a Later Board, exact așa cum era înainte.