אתה יכול לבחור מה תראה לאחר מחיקת דוא״ל:
- עבור אל Settings | Global Settings | Advanced Features.
- בחר Show after Deleting a Message:
- Mail List — חזור לרשימת הדוא״לים.
- Next Mail — הצג את הדוא״ל הבא.
- Previous Mail — הצג את הדוא״ל הקודם.
אתה יכול לבחור מה תראה לאחר מחיקת דוא״ל: