Če želite skriti stik pred samodokončevanjem, pojdite na Nastavitve | Skupine in stiki, izberite zavihek Stiki, tapnite meni s tremi pikami poleg stika, nato izberite Skrij v samodokončanju.
To bo preprečilo prikaz stika v vrstici samodokončanja med sestavljanjem e-pošte, ne da bi ga izbrisali.