Lahko izberete, kaj se prikaže po izbrisu e-pošte:
- Pojdite na Settings | Global Settings | Advanced Features.
- Izberite Show after Deleting a Message:
- Mail List — vrni se na seznam pošte.
- Next Mail — prikaži naslednje sporočilo.
- Previous Mail — prikaži prejšnje sporočilo.