Tyhjentäminen välimuistista on turvallinen tapa vapauttaa tilaa laitteeltasi ja antaa BlueMail:lle tuore kopio sähköposteistasi. Sähköpostisi sijaitsevat palveluntarjoajan palvelimella, joten mitä tahansa paikallisesti poistetaan palautuu suoraan seuraavassa synkronoinnissa.
Siirry kohtaan Asetukset | Globaali asetukset | Ammattimaiset ominaisuudet | Tyhjennä välimuisti. Se on viimeinen kohde kyseisellä näytöllä.
BlueMail pyytää sinua vahvistamaan ensin ja kertoo tarkalleen, mitä tapahtuu:
Välimuistin tyhjentäminen lataa uudelleen viimeiset 14 päivää sähköposteja synkronointiasetuksesi perusteella. Tunnuksesi asetukset eivät muutu. Haluatko jatkaa?
Kosketa kautta ja näet Välimuisti tyhjennettiin onnistuneesti! Tilisi, salasanasi, allekirjoituksesi ja asetuksesi jäävät ennalleen.
Kuinka paljon palautuu
Kuinka pitkälle BlueMail lataa uudelleen riippuu valinnastasi, asettamalla Days to Sync -asetuksesi. Nosta sitä pitämään enemmän sähköposteja offline-tilassa, tai pienennä sitä pitämään sovelluksen keveänä. Katso Offline-tallennus ja Days to Sync.
Katso tila ensin
Jos haluat tietää, kuinka paljon oikeasti palautuu, Tallennustilan käyttö -näyttö näyttää, mitä BlueMail on säilyttänyt, jakaantuen sähköposteihin, valokuviin, videoihin ja asiakirjoihin, ja siinä on Tyhjennä välimuisti -painike, joka näyttää luvun GB-yksikössä. Katso Kuinka paljon tallennustilaa BlueMail käyttää?.