Estääksesi tai ottaaksesi käyttöön sähköpostien automaattisen merkitsemisen luetuksi avaamisen yhteydessä, noudata näitä vaiheita:
- Siirry kohtaan Asetukset.
- Valitse Tilien hallinta.
- Valitse haluamasi tili.
- Ota käyttöön tai poista käytöstä Merkitse luetuksi avattaessa.