Merkitse valmiiksi tarkoittaa, ettei sähköpostille ole enää tehtävää. Se arkistoidaan Valmiit-sarakkeeseen Later Boardillasi Later Board, jotta sinulla on juokseva luettelo käsitellyistä asioista.
Mikään ei poistu. Sähköposti säilyy kokonaisena, ja BlueMail merkitsee sen samalla luetuksi, sillä olet joka tapauksessa valmis sen kanssa.
Sähköposti itse pysyy siellä missä se on. Valmiiksi merkitty on tila, ei siirto, joten viesti pysyy postilaatikossasi, merkittynä luetuksi ja käsitellyksi, eikä mitään poisteta tai arkistoida pois ulottuvilta.
Muuttunut mielesi tai merkkasit liian aikaisin? Aseta se Peruuta ja tila vain poistetaan. Katso Sähköposti merkitty vahingossa valmiiksi.
Kuinka merkitä sähköposti valmiiksi, katso Kuinka merkitä sähköposti valmiiksi?