Siirry sisältöön

Kuinka poistaa ja lisätä tili uudelleen?

Poista tili

Jos sähköpostitilisi ei toimi odotetusti, saattaa olla parasta poistaa ja lisätä tili uudelleen. Tämä prosessi auttaa muodostamaan yhteyden palvelimeesi uudelleen ja tyhjentämään vanhat asetukset, jotka voivat vaikuttaa tiliisi.

  1. Siirry kohtaan Asetukset | Tilit.
  2. Napsauta tai napauta poistettavaa tiliä.
  3. Valitse Poista tili.
  4. BlueMail varoittaa, että "Tämä poistaa tilin ja kaikki sen sähköpostit." Vahvista valitsemalla Kyllä.
Tilit → tili → Poista tili

Huom: POP3-tileillä tilin poistaminen poistaa kaikki laitteellesi paikallisesti tallennetut sähköpostit ja mukautetut kansiot. Vain verkkoasiakasohjelmasta saatavilla olevat sähköpostit ladataan uudelleen, kun lisäät tilin uudelleen.

Tilin lisääminen

  1. Siirry tilin valitsimeen (sovelluksen vasemmassa yläkulmassa) ja napsauta tai napauta (+) Lisää tili.
  2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja napsauta tai napauta "Kirjaudu sisään".
  3. Vaihtoehtoisesti valitse palveluntarjoajasi täydestä palveluntarjoajalistasta, sitten syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
Tilin valitsin → Lisää tili → tarjoajalista

Manuaalinen asetusten määrittäminen

Jos yllä olevat vaiheet eivät toimineet tai sinulla on erityisasetuksia sähköpostipalvelimellesi, voit lisätä tilisi napauttamalla sivun alaosassa olevaa Manual Setup -painiketta.