Voit valita, mitä näytetään sähköpostin poistamisen jälkeen:
- Siirry kohtaan Asetukset | Yleiset asetukset | Lisäominaisuudet.
- Valitse Näytä viestin poistamisen jälkeen:
- Postilista — palaa postilistaasi.
- Seuraava viesti — näytä seuraava sähköposti.
- Edellinen viesti — näytä edellinen sähköposti.