Přílohy se stahují při otevření nebo uložení, ne předem, což snižuje spotřebu dat, baterie a úložného prostoru. Neexistuje žádné nastavení pro předem stažení.
Související nastavení, které můžete změnit, je Automatické stahování zpráv do, pod položkami Nastavení | Globální nastavení | Offline Uložení — ale to řídí jen to, kolik z obsahu zprávy těla se stáhne dopředu, nikoli její přílohy. Viz Offline Storage.