Ve výchozím nastavení může filtr Unread stále zobrazovat e-maily, které jste již přečetli. Aby se zobrazovaly pouze skutečně nepřečtené e-maily:
Přejděte do Nastavení | Globální nastavení | Pokročilé funkce a zapněte Skrýt přečtené e-maily z filtru Nepřečtené.