Přeskočit na obsah

Odznačit odeslání - "Vzít zpět"

Zadal(a) jste překlep? Zapomněl(a) jste přílohu? Náhodně odeslal(a) e-mail šéfovi?

Máme řešení.

S naší funkcí Zrušit odeslání už se nemusíte obávat, že byste omylem odeslali e-mail, který byste rádi ještě trochu upravili — stačí Zrušit.

Jak mohu zrušit odeslání e-mailu, který jsem právě odeslal(a)?

Po kliknutí na "Odeslat" u vašeho e-mailu se v dolní části obrazovky okamžitě objeví výzva pro Zrušení.

Když kliknete na Zrušit, váš e-mail se přestane odesílat, a budete vráceni do zobrazení pro tvorbu toho e-mailu, abyste jej mohli upravit. To je vše.

Sestavit → Odeslat → Zrušit prompt

Jak dlouho mám čas na zrušení odeslání e-mailu?

Vyskakovací okno Zrušit je zobrazeno po výchozí dobu 5 sekund.

Chcete-li tuto dobu změnit, přejděte prosím na Nastavení | Globální nastavení | Pokročilé funkce | Zásobník pro Zrušení odeslání.