Můžete si vybrat, co se zobrazí po smazání e-mailu:
- Přejděte do Nastavení | Globální nastavení | Pokročilé funkce.
- Vyberte Zobrazit po smazání zprávy:
- Seznam pošty — návrat do seznamu pošty.
- Další pošta — zobrazit další e-mail.
- Předchozí pošta — zobrazit předchozí e-mail.