Můžete vybrat, který účet nebo zobrazení BlueMail se při spuštění otevře jako výchozí.
Přejděte na Nastavení | Globální nastavení | Pokročilé funkce | Výchozí účet při spuštění aplikace, a poté vyberte:
- Sjednocená schránka zpráv — otevře kombinované zobrazení všech vašich účtů.
- Sjednocené (bez upozornění) — otevře Sjednocenou schránku, která nepočítá účty nastavené na Push.
- Naposled otevřený účet — znovu otevře jakýkoli účet nebo zobrazení, které jste měli naposledy otevřené.