Přeskočit na obsah

Jak zrušit svůj plán BlueMail+

Pokud jste se přihlásili přes web (Stripe)

  1. Přihlaste se do Billing Portal.
  2. Klikněte na "Cancel Plan."
  3. Váš plán Premium zůstane aktivní do vašeho příštího data účtování, poté bude váš účet převeden na bezplatnou verzi.
  4. Vezměte prosím na vědomí, že zrušení předplatného vám nezakládá nárok na vrácení peněz za nevyužitou část vašeho aktuálního fakturačního období.

Pokud jste se přihlásili přes App Store:

Prosím odkažte se na průvodce Apple ohledně toho, jak zrušit předplatné.

  • Poznámka: Vrácení peněz za předplatné zakoupená přes App Store spravuje Apple a podléhá jejich zásadám vracení peněz.

Pokud jste se přihlásili přes Google Play:

Prosím odkažte se na průvodce Google Play, jak zrušit předplatné.

  • Poznámka: Vrácení peněz za předplatné zakoupená přes Google Play spravuje Google a podléhá jejich zásadám vracení peněz.

Zásady vracení peněz pro měsíční a roční softwarové služby přes Stripe:

  • U předplatných spravovaných přes Stripe obvykle nejsou vráceny peníze za jakoukoli nevyužitou část vašeho aktuálního fakturačního období, i když se odhlásíte.

  • 7denní bezplatná zkušební doba pro roční předplatné: Pokud zrušíte do prvních 7 dnů vašeho ročního předplatného (zkouškové období), máte nárok na plné vrácení peněz. Po uplynutí 7denní zkušební doby nebudou žádné peníze vráceny.