Chcete-li skrýt kontakt z automatického doplňování, přejděte do Nastavení | Skupiny a kontakty, zvolte záložku Kontakty, klepněte na 3 tečkové menu vedle kontaktu a poté vyberte Skrýt v automatickém doplňování.
Tím zabráníte tomu, aby se kontakt zobrazoval v panelu automatického doplňování při psaní e‑mailů, aniž by byl smazán.