Konfigurování vašeho výchozího účtu je ideální, když používáte více účtů spolu se službou Unified Folders.
Výchozí účet můžete změnit pomocí Nastavení | Globální nastavení | Pokročilé funkce a budete mít tyto možnosti:
Výchozí účet při spouštění aplikace rozhoduje, kam se otevře BlueMail a máte tři možnosti:
- Sjednocená schránka vždy zahájí zobrazení ve spojení všech účtů.
- Sjednocené (bez upozornění) ponechá sjednocenou schránku jako obvyklý výchozí bod a při otevření BlueMail přímo do správného účtu při doručení upozornění.
- Posledně navštívený účet vybere místo, kde jste skončili.
Ať už zvolíte kteroukoli možnost, stále můžete kdykoli přepínat účet z výběru účtu v levém horním rohu.
Výchozí odesílání z Unified Inbox nastavuje účet, ze kterého budou nové e-maily odesílány, když jste ve zobrazení Unified. Vždy můžete změnit adresu Odesláno uvnitř Složky Tvořit klepnutím na ni a výběrem jiné.