Gå til innholdet

Slett BlueMailX-kontoen din

Du kan slette bluemailx.com-kontoen når som helst. Når den er slettet, vil kontoen din og all tilknyttet data bli permanent fjernet fra våre systemer. Denne handlingen kan ikke angres.

For å permanent slette kontoen din:

  1. Logg inn på BlueMail Kontoportal på https://account.bluemail.me .
  2. Gå til Innstillinger → Slett konto permanent.
  3. Kontoen din bluemailx.com og dataene blir permanent slettet innen 30 dager.

Hvis du trenger hjelp med sletting eller dataeksport, ta kontakt med vår supportgruppe på support@bluemail.me