Du kan slette en e-post på én av følgende måter:
- Fra E-postvisning, ved å trykke på Delete/Trash Bottom Bar Action-knappen
- Fra E-postliste, dra venstre på forhåndsvisningen av e-posten | Slett
For å aktivere en bekreftelsesboppes i sletting for hver e-post, gå til Innstillinger | Globale innstillinger | avanserte funksjoner | Bekreft før sletting
For å slette flere e-poster samtidig, ta en titt på vår multi edit-funksjon!
Når du sletter en e-post går den til Papirkurven, og å slette fra Papirkurven vil slette den permanent. De fleste leverandører tømmer også Papirkurven automatisk med bestemte intervaller, og noen ganger beholder e-postene bare i 30 dager.
På skrivebordet
Du kan slette en e-post på én av følgende måter:
- Fra E-postvisning, klikk på Delete/Trash-ikonet.
- Fra E-postliste, høyreklikk på forhåndsvisningen av e-posten | Slett