BlueMail tillater for øyeblikket at du kan legge igjen e-post på leverandørens server for POP3-kontoer, samt slette dem under ulike omstendigheter.
For å administrere disse innstillingene, vennligst følg disse trinnene:
- Gå til Innstillinger.
- Gå til Kontoer.
- Trykk på kontoen din.
- Velg Slett meldinger på server.
Følgende alternativer er tilgjengelige:
- Aldri - Dette er standardinnstillingen for å beholde e-post på serveren.
- Når slette fra søppel - E-poster vil bli slettet fra serveren når de fjernes fra Søppel-mappen.
- Når meldingene lastes ned - E-poster vil bli slettet fra serveren automatisk når de mottas.
Disse innstillingene gir fleksibilitet i hvordan e-posten lagres og kan hjelpe med å holde serverplassen optimert.