Du kan velge hva du ser etter å ha slettet en e-post:
- Gå til Innstillinger | Globale innstillinger | Avanserte funksjoner.
- Velg Vis etter å ha slettet en melding:
- E-postliste — gå tilbake til e-postlisten.
- Neste e-post — vis neste e-post.
- Forrige e-post — vis forrige e-post.