Hvordan slette eller forlate en gruppe:Gå til Innstillinger > Grupper og kontakterTrykk på gruppen for å åpne denTrykk på 3-doters-menyenVelg Forlat gruppe Gruppe → 3-pratsmeny → forlat gruppe → bekreft