Som standard kan ulest filter fortsatt vise e-poster du har lest siden den gang. For å sikre at bare virkelig uleste e-poster vises:
Gå til Innstillinger | Globale innstillinger | Avanserte funksjoner og aktiver Skjul leste e-poster fra ulest filter.