Gå til innholdet

Hvordan fjerne og legge til en konto igjen?

Fjern en konto

Hvis e-postkontoen din ikke fungerer som forventet, kan det være best å fjerne og deretter legge til kontoen på nytt. Denne prosessen hjelper med å gjenopprette tilkoblingen til serveren din og fjerner gamle innstillinger som kan påvirke kontoen.

  1. Gå til Innstillinger | Kontoer.
  2. Klikk eller trykk på kontoen du vil fjerne.
  3. Velg Fjern konto.
  4. BlueMail advarer om at "This will delete the account and all it's emails." Bekreft med Ja.
Kontoer → konto → Fjern konto

Vennligst merk: For POP3-kontoer vil fjerning av kontoen slette alle e-poster og tilpassede mapper som ligger lokalt på enheten din. Kun e-poster som er tilgjengelige i webklienten din vil bli lastet ned igjen når du legger til kontoen på nytt.

Legge til en konto

  1. Gå til kontovelgeren (øverst til venstre i appen) og klikk eller trykk på (+) Legg til konto.
  2. Skriv inn e-postadressen din og klikk eller trykk "Logg inn".
  3. Alternativt kan du velge leverandøren din fra fullstendig leverandørliste, og deretter skrive inn e-postadressen og passordet ditt.
Accountvelger → Legg til konto → leverandørliste

Manuell oppsett

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerte for deg, eller du har en spesiell konfigurasjon for e-postserveren din, kan du legge til kontoen ved å trykke på Manuell oppsett-knappen nederst.