Gå til innholdet

Gjennomfører utkastene mine overføringen til en ny telefon?

Det avhenger av hvor utkastene ligger, og en vanlig misforståelse er verdt å rydde opp i først: MagicSync overfører dine kontoer og innstillinger til den nye telefonen, aldri meldingene dine. Utkast er meldinger, så MagicSync selv ikke bærer dem.

Utkast som blir med over

For kontotyper som synkroniserer mapper med serveren, IMAP, Gmail, Exchange, blir et lagret utkast lagret i kontots Utkast-mappen på serveren. På den nye telefonen, når kontoen er lagt til (via MagicSync eller manuelt), synkroniserer Utkast-mappen ned igjen med resten av mailen din, inkludert utkast.

Den pålitelige måten å sjekke før du bytter telefon er: åpne leverandørens webmail og se i Utkast der. Et utkast du kan se i webmail lever på serveren og vil bli med over.

Utkast som ikke blir med

Et utkast som eksisterer kun på den gamle enheten har ingen serverkopi å synkronisere fra:

  • Utkast i en POP3-konto, POP3 synkroniserer ikke mapper til serveren, så utkastene er lokale for enheten som skrev dem.
  • Utkast lagret mens du var frakoblet som aldri fikk sjansen til å lastes opp.

For disse, fullfør eller send dem fra den gamle telefonen mens du fortsatt har den, til og med å sende dem til din egen adresse fungerer som en rask overføring.

Sjekking på den nye telefonen

På den nye telefonen vises utkast i kontosens Utkast-mappe. Åpne mappevalget for å nå det (se navigering mellom mapper). Hvis kontoen nettopp ble lagt til, gi den første synkroniseringen noen minutter. Og for det bredere bildet av hva som går tilbake og ikke på en ny enhet, se How to Get Your Accounts Back After a Reinstall or on a New Phone].