Gå til innholdet

Hvordan fjerne en kontakt fra autofullføringa

For å skjule en kontakt fra autofullfør, gå til Innstillinger | Grupper og kontakter, velg fanen Kontakter, trykk på 3-punktsmenyen ved siden av kontakten, og velg deretter Skjul i autofullfør.

Dette vil forhindre at kontakten vises i autofullfør-linjen når du skriver e-poster, uten å slette den.

Kontakter-fanen → 3-punktsmeny → Skjul i autofullfør