Вкладення завантажуються при відкритті або збереженні, а не завчасно, що зменшує використання даних, заряд акумулятора та місце зберігання. Немає налаштування для попереднього завантаження їх.
Пов’язане налаштування, яке ви можете змінити, — це Автозавантаження повідомлень до, у розділі Налаштування | Глобальні налаштування | Офлайн-збереження — але це відрегульовує, скільки частини тексту повідомлення тіла буде отримано заздалегідь, а не його вкладення. Див. Офлайн-збереження.