Ви можете вибрати, що бачити після видалення листа:
- Перейдіть до Налаштування | Глобальні налаштування | Розширені функції.
- Виберіть Показувати після видалення повідомлення:
- Список листів — повернутися до списку листів.
- Наступний лист — показати наступний електронний лист.
- Попередній лист — показати попередній електронний лист.